Coaching en Therapie
• Heb je psychische klachten?
• Word je belemmerd door psychosomatische klachten?
• Heb je last van een conflictsituatie? Verlies je hierdoor onnodig energie?
• Heb je stress of burnoutklachten?
• Worstel je met relationele problemen?
• Lijd je onder onverwerkte trauma’s?
• Ga je gebukt onder de gevolgen van seksueel misbruik of huiselijk geweld?
• Wil je een andere baan maar durf je geen stappen te ondernemen?
• Kom je niet uit een belemmerend patroon?


Kortom word je belemmerd om je leven te leven zoals jij dit graag wilt?
En wil je werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei?

Ik nodig je uit om een traject bij NeshCoaching & Therapie te ervaren als een reis vol ontdekkingen op weg naar wat voor jou belangrijk is. Zie het als een mooie gelegenheid om vanuit compassie met liefde en aandacht naar jezelf te kijken en aan jezelf te werken. Door je te verbinden met jouw innerlijke kracht ontstaat immers bewegingsvrijheid. Vanuit deze vrijheid bewandel je nieuwe (levens)paden.
Tijdens het intakegesprek stem ik met jou af hoe jouw traject eruit komt te zien en geef jij zelf aan of je gebruik wilt maken van coaching en therapie of alleen coaching.

Een ontmoeting met jezelf.

Coaching

Met een kortdurend traject bij NeshCoaching & Therapie ontdek je wat jij zelf in huis hebt om jouw doel te bereiken. Wellicht weet je al wat je wilt veranderen of waar je naar toe wilt werken. Heb je dit nog niet helemaal helder dan kunnen we hier samen naar kijken. Door jouw innerlijke kracht te (her)ontdekken kun je vanaf het heden richting jouw doel werken waarbij ik coaching bied en jij de regiehouder bent van jouw traject. Immers jij ervaart zelf het beste waar jij je goed bij voelt.

Coaching & therapie

Het kan ook zijn dat je behoefte hebt om op een diepere laag aan jezelf te werken omdat wellicht sprake is van blokkades door bijvoorbeeld rouw en verlies en/of onverwerkte trauma’s. Dan kun je kiezen voor Coaching & Therapie, een totaalpakket. Dit is een dynamisch proces waarbij bewustzijn en nieuwe inzichten ontstaan waardoor je keuzemogelijkheden om het anders te doen vergroot worden. Tijdens dit proces begeleid ik jou psychodynamisch. Dit wil zeggen dat ik verschillende psychodynamische technieken combineer waardoor het positieve effect mentaal, emotioneel en lichamelijk doorwerkt en voelbaar zal zijn.
Zowel vanuit mijn professionele als vanuit mijn persoonlijke ervaring kan ik met je delen dat je ook op een diepere laag de belemmerende patronen kunt doorbreken. Omdat je de wortel van jouw klacht aanpakt is het resultaat heelwording. Tevens ontstaat er, door te erkennen wat er is, ruimte voor (zelf) acceptatie. Acceptatie biedt innerlijke rust, een basis voor bewuste keuzes vanuit innerlijk leiderschap. Zijn wie je bent en doen wat je graag wilt doen.

Als psychodynamisch therapeut begeleid ik. Jij hebt de regie over jouw traject.
Vanessa

Waarmee

Coachingsmethoden en therapievormen:
Systeemtherapie, Innerlijk kind-werk, Regressietherapie, Hypnotherapie, Bio-energetica, Delenwerk, RET en EMDR. Tevens werk ik met diverse technieken afkomstig vanuit NLP zoals de Assen van Verandering.
Tijdens de begeleiding houd ik rekening met jouw spiritualiteit, geloofsovertuigingen, waarden en normen. Samen kijken we naar wat wel en wat niet bij jou past. Mijn uitgangspunt is hierbij jouw innerlijk leiderschap en zelfherstellend vermogen.

Lees meer over de professionele drijfveren van Vanessa: NESH visie

Het loont om het anders te doen.

Het loont om te zijn wie je bent.


 

Ontdekkingsreis op weg naar innerlijke vrijheid!