NeshTrainingTraining voor groepen

NeshCoaching & Therapie biedt niet alleen individuele trajecten. Ook voor training van groepen levert Vanessa Hermens maatwerk, incompany of op locatie. Op locatie vinden de trainingen plaats op mooie plekken in de natuur. Denk aan een landelijke, bosrijke omgeving of dicht bij zee en strand.


Training

NeshTraining is een verdiepende training voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Doel is het vergroten van innerlijk leiderschap. Mijn ervaring als trainer is dat wanneer je in een training op een diepere laag aan de slag gaat, dit leidt tot positieve veranderingen. De effecten zijn blijvend voelbaar in je werk, in je gezin, relaties en gezondheid.

Door het vergroten van innerlijk leiderschap leef je meer vanuit authenticiteit en autonomie. Of met andere woorden, leven vanuit innerlijke vrijheid. Bij jezelf blijven en bewuste keuzes kunnen maken met betrekking tot je werk en/ of privéleven.

Als je je drijfveren ontdekt en werkt aan persoonlijke ontwikkeling en groei zal je ook groeien als professional.


Door deel te nemen aan de training ontstaat o.a.

  • meer zelfinzicht en zelfvertrouwen,
  • assertiviteit en daadkracht,
  • door effectieve innerlijke dynamiek beter in relatie met anderen,
  • door functioneren vanuit eigen potentieel meer plezier in leven en werk,
  • positieve energie en meer rust en stabiliteit.

Voor wie

NeshTraining is een psychodynamische maatwerktraining die kan worden ingezet binnen bedrijven, overheidsinstanties en andere organisaties. De training bestaat uit losse modules waarbij gebruik wordt gemaakt van methodes afkomstig uit systeemtherapie zoals organisatie- en familieopstellingen, delenwerk, Bio-energetica, RET en NLP. De modules en de duur van de training zijn afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever.
Voor grotere opdrachten werkt NeshCoaching & Therapie samen met andere ervaren trainers, coaches en therapeuten. Met betrekking tot re-integratietrajecten wordt ook samengewerkt met jobcoaches en jobhunters.


Neem voor een vrijblijvende afspraak, meer informatie en/ of een vrijblijvende offerte telefonisch contact op of vul het formulier op de pagina Contact in.

Het loont om het anders te doen.

Het loont om te zijn wie je bent.