Op reis met NeshCoaching en Therapie
Hoe heerlijk is het om jouw proces een boost te geven tijdens de training op een mooie plek in Spanje in de buurt van Altea. Strand, zee en natuur. Dankzij de groep kun je delen en herkennen wat universeel is en tegelijk ervaren wat jou uniek maakt. Zo ontstaat draagvlak voor wie je bent en waar je naar toe wilt reizen tijdens deze persoonlijke training.
Ga mee op reis met Nesh Coaching en Therapie!

Ontmoet jezelf in de ander op een mooie plek in Spanje

Van tevoren hebben we een gesprek waarin jij aangeeft wat voor jou belangrijk is om mee te nemen tijdens deze reis. Iedere deelnemer doet mee om zijn of haar reden. Waar wil jij aandacht voor tijdens deze training? Wellicht weet je dit al of misschien zie je het als een ontdekkingsreis naar meer verdieping in je leven.
Als trainer ondersteun ik jou vanuit respect en vertrouwen waardoor je tijdens de training op een veilige manier in proces kunt gaan. Jij mag zijn wie je bent. Kortom een veilige bedding voor transformatie. Om je extra te begeleiden tijdens jouw proces is de training inclusief een individuele coaching of therapiesessie. Deze sessie plannen we in Spanje in.

Wat is voor jou belangrijk?

Programma

Op dinsdag 17 april kom je aan bij de mooie ruime villa in Albir. In de avond openen we deze vierdaagse met een ontmoetingsmaaltijd. Op woensdag starten we met de training die eindigt op zaterdagochtend 21 april. Zaterdagavond sluiten we deze bijzondere week af met een gezellige paella-avond. Zondag 22 april is vertrekdag.

Dagelijks

Na het ontbijt starten we iedere ochtend van 8:30 tot 11:30 uur met de psychodynamische training en eindigen we de ochtenden met een uur yoga, gegeven door een ervaren en erkende yogadocent. Na de yogales sluiten we het dagdeel af met een heerlijke gezonde lunch. De rest van de dag kun je zelf invullen door lekker bij het beschutte privé zwembad te liggen, naar zee te gaan, een dorp of stad in de buurt te bezoeken, te wandelen, de omgeving te verkennen etc.

De villa

De villa ligt op omheind terrein in nabijheid van winkeltjes, strand, restaurantjes en uitgaansgelegenheden.

De sfeervolle villa beschikt over vijf slaapkamers voor twee personen en vijf badkamers. Men deelt de kamer dus met maximaal 1 andere persoon. Geef in je aanmelding een eventuele voorkeur aan voor een privé kamer. De mogelijkheid daartoe is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Er is een woonkamer, een grote keuken met eettafel voor 12 personen. Je kan gebruik maken van diverse faciliteiten waaronder een buitenbar en verwarmd zwembad. 


De vierdaagse training in Spanje vindt van 17 tot en met 22 april 2018 plaats met een kleine groep van 6 tot 8 mensen.

De training is inclusief

  • accommodatie,
  • ontbijt,
  • lunch,
  • ontmoetingsmaaltijd (1e avond)
  • een individuele coaching of therapiesessie
  • de yogalessen
  • paella-avond (laatste avond).

Ga je met ons mee? Meld je aan of stel je vraag met het formulier op de pagina Contact.
Bellen kan natuurlijk ook.

Voeding in Spanje

De training heeft als uitgangspunt balans tussen lichaam en geest. Door in proces te gaan en deel te nemen aan de training voed je jouw ziel. Gezonde en goede voeding voor jouw lichaam is minstens net zo belangrijk. Daarom wordt er veel aandacht en zorg besteed aan de maaltijden. Estufa Pintxos Y Mas verzorgt deze maaltijden met liefde en gebruikt alleen verse producten uit de streek. Er wordt rekening gehouden met allergieën en dieetwensen.

Het loont om het anders te doen.

Het loont om te zijn wie je bent.